B-pallar i Borås och Sjuhärad

KE Pall AB har ett brett sortiment av b-pallar av hög kvalitet. Hos oss kan du köpa eller sälja nya och begagnade lastpallar som uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav.

Vår målsättning är att våra kunder ska hitta lastpallar som passar just deras behov. Vi strävar efter att låta effektivitet, god service och kundanpassning genomsyra vår verksamhet.

B-pall – vad är det?

B-pallar är EUR-pallar som av någon anledning inte är godkända, men som fortfarande kan användas till transporter av olika slag. Det finns ingen upprättad standard för hur dessa pallar ska se ut och det gör att deras kvalitet kan variera mellan olika leverantörer.

Det finns vissa skillnader mellan B-pallar och A-pallar. En B-pall är lika stor som en A-pall, men har fler skönhetsfel, dock utan att dess kapacitet att bära produkter påverkats negativt. För att få klassificeras som en B-pall måste lastpallen antingen vara småtrasig eller ha mörknat trä. Den måste dock följa Transportfackens Yrkes- och Arbetslivsnämnds bestämmelser för EUR-pallar.

KE Pall AB utför naturligtvis omsorgsfulla kvalitetskontroller av alla b-pallar som kommer in. Vi försäkrar oss om att alla B-pallar i vårt sortiment är rejäla och transportsäkra samt att de fungerar utan problem. På så sätt kan eventuella köpare känna sig trygga när de handlar av oss.

Varför ska ni investera i B-pallar?

B-pallar är ett utmärkt val när ni ska transportera gods som är särskilt tungt. Det är av den anledningen som många inom betong-, jord- och exportindustrin satsar på den här sortens lastpallar.

Eftersom B-pallar kan ha varierande kvalitet rekommenderar vi att ni väljer er leverantör med omsorg. KE Pall AB har mångårig branscherfarenhet och gedigen kompetens när det gäller lastpallar. Vårt fokus ligger på kvalitet och lönsamhet för våra kunder. Vi vågar därför lova att vi är det ultimata alternativet för er!

Det finns många fördelar med att investera i B-pallar. De främsta är följande:

  • ekonomi – en kostnadseffektiv lösning
  • hållbarhet – ett miljömedvetet val
  • kvalitet – ha genomgått samma kontroll och sortering som A-pallar

Söker du B-pallar?

Kontakta oss! Vi erbjuder rejäla och transportsäkra B-pallar som genomgått omsorgsfulla kvalitetskontroller.

B-pallar Borås
Använd B-pallar för ekonomi, hållbarhet och kvalitet.