Emballage i Borås och Sjuhärad

Det finns nästan inga företag som inte har behov av emballage av något slag eftersom nästan alla produkter vi använder levereras i någon sorts förpackning. Dessa emballage får ofta utstå mycket slitage och därför är det viktigt att använda sig av sådana som håller hög kvalitet. Vi på KE Pall AB kan erbjuda er just detta!

Hos oss kan du köpa och sälja olika sorters emballage – både standard och special. Vi erbjuder emballage- och förpackningslösningar och kan utan problem ta fram alternativ som passar just era behov perfekt. Vi säljer och köper nya samt begagnade lastpallar och pallkragar och kan till exempel erbjuda EUR-pallar, engångspallar och B-pallar. KE Pall AB tillhandahåller även olika sorters specialemballage.

KE Pall AB har mångårig branscherfarenhet och har tack vare det fått stora kunskaper om material och kundbehov. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter och service av högsta kvalitet. Hos oss är kunden i fokus – vi vill vara ert förstahandsval när det gäller emballage!

Vårt verksamhetsområde sträcker sig över Borås och Sjuhäradsbygden. Det innebär att vi även arbetar i kommuner som Bollebygd, Mark, Svenljunga, Tranemo och Ulricehamn.

Ni är varmt välkomna att höra av er med eventuella frågor samt om ni vill köpa eller sälja produkter. Vi ser framemot att hjälpa er till den perfekta emballagelösningen!

Vad är emballage?

Emballage, som även kan kallas förpackning, har bland annat som syfte att skydda, hantera och leverera en produkt. När man pratar om förpackning och emballage så kan det även handla om själva arbetet med att förse produkter med någon sorts skydd.

Lastpallar och pallkragar är en sorts emballage av trä. Dessa finns i olika material och storlekar.

Specialemballage

I dagens samhälle ökar både efterfrågan och kraven på nyskapande och hållbara förpackningslösningar. Vi på KE Pall AB vill både tillmötesgå och överträffa de krav som ställs från till exempel kunder, konsumenter och samhälle. Hos oss kan ni köpa och sälja både standardemballage och specialemballage.

Specialemballage är en perfekt lösning för er som behöver skydda och leverera varor samt produkter som antingen är känsliga eller som kanske har ovanliga mått. Den här sortens emballage gör det möjligt att transportera dessa varor på ett säkert och tryggt sätt.

Man ska naturligtvis förpacka alla produkter med stor noggrannhet, men det gäller kanske särskilt känsliga varor. Dessa kan inte emballeras hur som helst utan kan till exempel behöva en särskild sorts lastpallar och plastfilm. Specialemballaget ger en annan sorts stöd och visar även att det handlar om gods som är känsligt.

Tveka inte att höra av er till KE Pall AB – tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just era behov.

Intresserad av emballage?

Kontakta oss så hittar vi tillsammans den perfekta emballagelösningen för er!

Emballage Borås
Vi på KE Pall AB erbjuder såväl standardemballage som specialemballage. Välkommen till oss!